کاشت مو

۷۷ بازديد

 

یکی از اعمال مهم زیبایی که در مردان بیشتر صورت می‌گیرد، کاشت مو است. در مواردی که بر اثر مشکلات ارثی یا هورمونی، ریزش مو اتفاق می‌افتد و در پی آن فرد با کمبود اعتمادبه‌نفس مواجه می‌شود، ناچار به کاشت مجدد موها خواهد شد.

نحوه انجام کاشت مو

حس بازگشت موهای از دست رفته برای افراد مانند تولدی دوباره است که با این عمل جراحی رخ می‌دهد. درواقع کاشت مو، به‌صورت انتقال فولیکول‌های موها از ناحیه پر‌تراکم سر به قسمت کم‌پشت است.

به‌طور طبیعی هر پیاز مو، موجب رشد ۱ الی ۴ تار مو می‌شود که در گذشته در زمان انتقال ممکن بود این پیاز آسیب ببیند، اما در حال حاضر انتقال این ریشه‌ها کاملا منظم و بدون هیچ مشکل، دستکاری یا تغییری صورت می‌گیرد.

برای انجام این عمل، از انواع نواحی بدن استفاده می‌شود که این موارد شامل، مژه‌ها، ابروها، موها، ریش در مردان، سینه و ناحیه تناسلی است. در هر یک جلسه برای کاشت، تعداد ۱۵۰۰ الی ۳۰۰۰ عدد از گراف موها انتقال داده و کاشته می‌شود.

قبل از انجام عمل، پزشک مربوطه باتوجه به دلایل ریزش مو، تصمیم می‌گیرد که نیاز به عمل دارید یا خیر، در صورت طاسی سر به‌صورت ارثی، کاشتن موهای سر مانعی ندارد، اما درصورتی‌که فرد از داروهای خاصی استفاده کند که موجب ریزش مو شود امکان کاشت برای فرد وجود نخواهد داشت.

مزایای کاشت مو

این روش طرفداران بسیاری دارد به همین دلیل بهتر است در این بخش به برخی از مزایای آن اشاره کنیم.

  • برای این عمل نیازی به داروی بیهوشی نیست و کار با زدن بی‌حسی در ناحیه موردنظر صورت می‌گیرد.
  • معمولا در حین عمل، فرد هیچ دردی را حس نمی‌کند و فقط ممکن است پس از محوشدن اثر داروی بی حسی کمی احساس سوزش کند.
  • رشد موها پس از ۳ الی ۵ ماه شروع می‌شود که طبق آمار، این جراحی ۹۸درصد موفقیت‌آمیز است.
  • نکته مهم دراین‌باره، ماندگاری دائمی موهای کاشته‌شده تا آخر عمر فرد است.

چه کسانی نباید کاشت مو انجام دهند؟

ریزش مو در سنین بالاتر معمول‌تر است و در موارد خیلی کم پیش می‌آید که فرد در سن کم دچار ریزش مو شود. حداقل سن مورد نظر برای کاشت، ۲۵ سال است و افراد سنین پایین‌تر گزینه مناسبی برای این عمل نیستند. همچنین جنس موی سر و نوع آن در تصمیم‌گیری پزشک مربوط برای جراحی دخیل هستند.

از موارد مهمی که باید به آن اشاره کرد، این است که افرادی که دچار افسردگی و اضطراب شدید هستند یا افرادی که مبتلا به بیماری‌هایی همچون دیابت شدید، اختلالات انعقاد خون و بیماری‌های عفونی مانند سیفلیس و ایدز هستند شرایط مناسب برای کاشت را ندارند.

همچنین افرادی که بافت مو ضعیفی دارند، افرادی که وسواسی هستند و به‌صورت مرتب در موهای خود دست می‌کشند و خانم‌های بارداری که به اختلالات هورمونی مبتلا هستند نیز از مواردی هستند که نباید عمل کاشتن مو را انجام دهند.

جمع‌بندی

موها، یکی از دلایل موارد مهم در جذابیت افراد هستند که در صورت ریزش آنها، ممکن است هر فردی احساس کمبود اعتمادبه‌نفس را داشته باشد به همین خاطر کاشت مو به افرادی که دچار طاسی شده‌اند پیشنهاد می‌شود.

در‌صورتی‌که به موارد گفته‌شده و توصیه‌های مربوط به کاشت عمل کنید، مشکلی برایتان پیش نمی‌آید. دقت داشته باشید که بدون مشورت پزشک، این عمل را انجام ندهید و پس از انجام عمل به مراقبت‌های لازم و نکات مهم پس از کاشت عمل کنید. . شما میتوانید به وب سایت اسکین بیوتی کلینیک سر بزنید و بهترین متخصصین پوست، مو و زیبایی را پیدا کنید و برای دریافت خدمات کاشت مو از آنها کمک بگیرید.

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.